Naar een moderne ouderenzorg

nieuws   opzet   centra   parken   locaties   planning


Nieuwe opzet

Er worden plannen uitgewerkt voor de opzet van nieuwe accommodatie voor onze ouderen. Dit zal bestaan uit een nieuwe opzet van reeds bestaande verzorgings- en verpleeghuizen, (ver)nieuwbouw en (vakantie)parken met alle faciliteiten die nodig zijn voor een goede toekomst van onze doelgroep, de ouderen.
Doordat dit landelijk zal worden opgezet, kan men centraal veel regelen, zoals een landelijk netwerk, dat het bouwkundige deel onderhanden neemt, centrale inkoop, een netwerk van vervoerders (al dan niet vrijwilligers). Hierdoor kan er een groot bedrag worden bespaard en kan er een landelijke eenheid worden geschapen.
Alle woningen en alle openbare ruimten zullen worden voorzien van de modernste apparatuur op gebied van beveiliging en communicatie. Dit is voor de veiligheid van de bewoners en de mogelijkheid om velen van hen uit hun isolement te halen door op eenvoudige wijze contact te zoeken met mensen buiten het centrum.


Organisatie

 

Gerinovum dient een charitatief doel. De leiding bestaat uit een vaste kern en veel vrijwilligers. Het moet een landelijk herkenningspunt zijn. Alle inkomsten en uitgaven zijn openbaar en kunnen worden ingezien.

Kosten

De kosten zullen ver voor de baten uitlopen. Hierdoor zal er een stuk financiering moeten plaatsvinden. Te denken valt aan crowdfunding, sponsoring, subsidies, giften, schenkingen, vrijwillige bijdragen, etc.

 

aanmelden

contact sponsors

volg ons op: